Sponsors

De Kantineflits #7

11 mei 2021 16:30


Lees mee met de zevende en zeker niet de laatste kantineflits, waarin je alles te weten komt over de realisatie van onze nieuwe kantine.

Het is nodig tijd voor een nieuwe kantineflits, want de afgelopen periode is er weer veel gebeurd. Zo werden de wanden van de kantine gesausd, werd de vloerbedekking vervangen, werd de kantine opnieuw ingericht, is de nieuwe bar geplaatst en werd het geheel voorzien van moderne verlichting (zie foto’s).
 
Zoals in de vorige flits al vermeld hebben we een nieuwe bestuurskamer gerealiseerd. Het eigen home is nu ook onder handen genomen en is bijna gereed. De bestuurskamer is voorzien van nieuw meubilair en in het eigen home zijn de wanden opgefrist en is een nieuwe vloer aangebracht. Beide ruimtes zijn voortaan bereikbaar via de ingang van de sporthal.
 
De Jeugdcommissie heeft onder de jeugdleden een enquête uitgezet over de nieuwe kantine en de uitkomst daarvan is nu bekend. Met deze resultaten gaan we aan de slag en natuurlijk zie je dat straks terug in de nieuwe kantine. Klik hier om alvast de belangrijkste resultaten van de enquête te bekijken.
 
We zijn nog aan het 'broeden' op de opening van de nieuwe kantine. Omdat de coronamaatregelen nog wel even zullen blijven, denken we aan iets van een 'drive through'. In de volgende kantineflits hierover meer.
 
Heb je vragen over of suggesties voor activiteiten in de nieuwe kantine, laat het weten door een mailtje te sturen naar: secretaris@vvzuidhorn.nl.

 

Namens het bestuur,
Matthias Kooistra
 
 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!