Sponsors

Trainingsschema mei en juni

17 mei 2021 14:15


Vandaag heeft het kabinet definitief bepaald, dat de tweede stap in het openingsplan wordt gezet. Dit betekent dat het vanaf woensdag 19 mei voor mensen vanaf 27 jaar weer toegestaan is om in groepen van maximaal 30 personen buiten te sporten.

Hierbij geldt nog wel de anderhalve meter afstand van elkaar. Kinderen en volwassenen onder de 27 jaar mochten al eerder in een groep buiten sporten. Zij hoeven hierbij niet de anderhalve meter afstand te houden.

Deze versoepeling betekent, dat vanaf bovenstaande datum en in principe voor de rest van dit seizoen een ruimer trainingsschema kan worden gehanteerd. Van belang, omdat alle kinderen weer trainen en de groepen anders te groot worden.

Helaas is het nog niet toegestaan om trainingen, wedstrijden en andere trainingsactiviteiten te bezoeken. Wij hopen natuurlijk dat deze versoepeling er zo snel mogelijk komt.

Voor het aangepaste trainingsschema volg onderstaande link. Binnenkort publiceren wij de gewijzigde protocollen naar aanleiding van de versoepelde coronamaatregelen.

 

Trainingsschema mei-juni

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!