Sponsors

Indelingen jeugdteams 2021/2022

12 juni 2021 0:00


De indelingen voor de jeugdteams voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Na een zorgvuldig proces is het ons als jeugdcommissie en technische commissie ook dit jaar weer gelukt om de jeugd van vv Zuidhorn zoveel mogelijk op gelijkwaardig niveau in te delen in teams. Dit in goed overleg met de trainers en leiders van de verschillende jeugdteams.

Soms leidt een indeling tot bepaalde teleurstelling. Als commissies blijven we graag met spelers en ouders in gesprek, maar in principe beïnvloedt dit de indelingen niet meer. Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar onderstaand adres.
 
Vanaf maandag 21 juni kan - op basis van de nieuwe indelingen en rekening houdend met de coronaprotocollen - conform het nieuwe trainingsschema (seizoen 2021/2022) worden getraind. Uiteraard onder voorbehoud van de beschikbaarheid van onze trainers en velden. Meer informatie hierover volgt via de leiding van de nieuwe teams. Het trainingsschema is te downloaden via onderstaande link.
 
Tenslotte maken wij graag van de gelegenheid gebruik om de werkwijze die wij binnen de O6 tot en met O9 jeugd hanteren nog eens onder de aandacht te brengen. Wij ontvangen namelijk regelmatig vragen over het meetrainen van jeugdspelers in deze leeftijdscategorieën. Via de link onderaan dit nieuwsitem kom je bij dit document, dat ook bedoeld is voor ouders en verzorgers die vragen hebben over het lidmaatschap bij vv Zuidhorn.
 
Verder zijn wij bezig met het ontwikkelen van handige hand-outs: een samenvatting van ons technisch beleidsplan en een uittreksel van onze leidraad voor leiders. Zodra beschikbaar worden deze gepubliceerd op de website en verspreid via de social mediakanalen. Bij de ontwikkeling zijn respectievelijk de Technische Commissie en Jeugdcommisie betrokken, waarbij ondersteuning wordt verkregen vanuit het Communicatieteam van de vereniging waar het de lay-out en huisstijl betreft.
 
Wij wensen iedereen veel plezier en succes toe in het nieuwe team. Hopelijk kan er vanaf het komende seizoen weer volop in competitieverband gevoetbald worden. Klik gauw verder om te zien bij wie je (kind) in het team zit.
 
 
Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie en Technische Commissie vv Zuidhorn
tc-jeugd@vvzuidhorn.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!