Sponsors

Update coronaprotocollen: verantwoord voetballen (18/3/2021)

18 maart 2021 12:45


Naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge op maandag 8 maart hebben wij de coronaprotocollen aangepast.

Een kleine aanpassing ten opzichte van de vorige update, namelijk dat met ingang van dinsdag 16 maart spelers vanaf 27 jaar in groepjes van maximaal vier (in plaats van twee) personen mogen trainen.
 
Via onderstaande link kun je de aangepaste richtlijnen er rustig op nalezen. Er zijn zowel bepalingen opgesteld voor ouders, spelers als trainers en begeleiders van vv Zuidhorn. Kom alleen naar het sportcomplex als er voor jou(w kind) een activiteit gepland staat. Naast de protocollen wijzen wij graag op de avondklok, die doorloopt tot in ieder geval woensdag 31 maart.
 
In de vorige update refereerden wij aan het besluit van de KNVB om de competities in het amateurvoetbal voor senioren (categorie A) te schrappen. Omdat hervatting van de competities voor jeugdteams meer en meer onzeker wordt, is de voetbalbond gestart met de organisatie van een alternatief programma, genaamd de KNVB Regiocup. Zodra de coronamaatregelen verder worden versoepeld kan dit programma worden uitgerold. Voor meer informatie over de KNVB Regiocup klik hier.
 
Tenslotte blijft gelden, dat als je niet fit bent, je thuis blijft en je in overleg met de huisarts en GGD laat testen. Als je moet wachten op een testuitslag en je kunt daardoor niet meedoen aan een training(sactiviteit), meld het dan tijdig bij de trainer en leider van je team. Als je coronaklachten hebt en een test moet ondergaan of nog wacht op de testuitslag, dan ben je zolang niet welkom op de club.
 
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze secretaris Matthias Kooistra via: secretaris@vvzuidhorn.nl.

 

 

Protocollen per 18 maart 2021
#gebruikjegezondeverstand 🍀
  

Voor actuele informatie en antwoorden over het virus zelf zijn de websites van de Rijksoverheid en het RIVM de beste bronnen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!