Sponsors

Home

Update cornonamaatregelen

14 januari 20:45   Vanaf 15 januari zijn de maatregelen versoepeld en kan er door iedereen weer getraind wordenmeer »

76x gelezen

Weekendprogramma incl. buitenservice koffievoorziening

14 januari 15:00  Zaterdag is er een beperkt onderling programma. Het sportcafé zal met een stand met beperkte levering aanwezig zijn (koffie thee, koek, gehaktbal etc.) voor de bezoekers van het sportpark

162x gelezen

Jeroen van Wijk nieuwe hoofdtrainer vv Zuidhorn

7 januari 11:00  In de afgelopen weken heeft vv Zuidhorn gezocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. In de 37-jarige Jeroen van Wijk uit Drachten heeft de club een zeer gedreven trainer gevonden die precies past in het profiel. Van Wijk, nu nog hoofdtrainer van vv ODV uit Wijnjewoude, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.meer »

1119x gelezen

VV Zuidhorn Vrouwen sluiten 2021 af met 2 eerste plaatsen

2 januari 14:00  De vrouwen 1 en 2 sluiten de eerste seizoenshelft uitstekend af met allebei een eerste plaats! Hulde aan de teams en trainers/begeleidersstafmeer »

281x gelezen

ALV VERPLAATST

3 december 16:30   Op 6 december gaat de ALV in verband met de Coronamaatregelen niet door en gaat nu online op 13 december 19.30 uur plaatsvinden.meer »

246x gelezen

Hoofdtrainer Bob Pontjodikromo vertrekt bij VV Zuidhorn

30 november 8:15  Aan het eind van het seizoen zullen de wegen van VV Zuidhorn en hoofdtrainer Bob Pontjodikromo scheiden na een dienstverband van drie jaar. Zowel Pontjodikromo als de selectie willen het seizoen zo succesvol mogelijk afsluiten. In de eerste twee seizoenen gooide corona roet in eten; beide competities konden niet worden afgerond, terwijl er een veelbelovende start was. In het huidige seizoen verliep de start wat stroever, maar na een prima serie is de aansluiting met de subtop in de Tweede Klasse I inmiddels gevonden. Er staat een gretige selectie die veel jeugdspelers uit eigen gelederen herbergt, waarbij Pontjodikromo een aanvallend ingestelde speelwijze heeft ingeslepen. Trainer Pontjodikromo geeft aan: “We willen tot het eind van het seizoen bovenin meedoen en strijden voor een periodetitel.” Het bestuur, de Technische- en Seniorencommissie van VV Zuidhorn bedanken Pontjodikromo voor de zeer prettige samenwerking. Binnenkort zal de procedure voor het werven van een nieuwe hoofdtrainer gestart worden.

335x gelezen

Vrouwen 1 wint uit bij Grootegast

29 november 16:15  Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen, na 2 week rust mochten we er weer met z’n alle ertegenaan, dit keer uit tegen Grootegast. Virna de Jong doet verslag.meer »

207x gelezen

Zuidhorn 1 – ’t Fean’58 1

28 november 11:30   In mogelijk de laatste wedstrijd van 2021 moest Zuidhorn het opnemen tegen ’t Fean. De Friese club die het verrassend goed doet in de 2e klasse. meer »

241x gelezen

Hardegarijp 1 - Zuidhorn 1

21 november 11:15  Op sportpark de Warren moest Zuidhorn het opnemen tegen Hardegarijp. Van een drassig weiland was echter geen sprake integendeel, het duel werd gespeeld op kunstgras. Direct na het fluitsignaal van de Boer werd duidelijk dat het een moeilijke middag zou gaan worden voor de mannen van trainer Pontjodikromo.meer »

252x gelezen

Nieuwe Coronamaatregelen

17 november 8:30   Het kabinet heeft onlangs nieuwe maatregelen afgekondigd die ons als spelers, ouders, staf en bezoekers direct raken.meer »

376x gelezen

Zuidhorn VR1 wint met 3-5 bij Hardegarijp uit

8 november 8:45  Virna de Jong was verslaggever van dienst: Het was weer zaterdag, dus we moesten weer aan de bak! Dit weekend troffen we VV Hardegarijp.Zoals eigenlijk iedere zaterdag zijn er veel zenuwen in en rond om het team, maar hadden er ook veel zin in.meer »

341x gelezen

Zuidhorn 1 – VVI 1: onbeslist

7 november 13:00  Op het eigen sportpark, Quick Silver S, moest Zuidhorn het opnemen tegen de ploeg út het Friese Idskenhuizen. De Friezen doen het goed in de tweede klasse; ze hebben zich namelijk dit seizoen versterkt met een aantal nieuwe spelers en gaan voor de bovenste plaatsen. Dit was direct vanaf de aftrap zichtbaar. De ploeg was dreigend en kwam voor drie punten. meer »

412x gelezen

Zuidhorn wint van de Westerein

31 oktober 12:00  Zou Zuidhorn, na de winst vorige week tegen de koploper, de stijgende lijn tegen Zwaagwesteinde door kunnen trekken? Dat voetbal geen wiskunde is bleek de eerste helft op Sportpark de Wieken. meer »

332x gelezen

Vrouwen 1; een veelbelovende competitie start

26 oktober 9:30  De start van de competitie was voor vrouwen 1 veelbelovend. Als debutant in de derde klasse, wonnen de meiden hun eerste competitiewedstrijd, bij VIOD 1, om vervolgens thuis van de grootste concurrent, SV Marum met 4 -2 te winnen.meer »

285x gelezen

Zuidhorn 1 wint van de koploper

24 oktober 20:15  Na de winst in Wolvega moest Zuidhorn het thuis opnemen tegen Stiens, de koploper uit de 2e klasse. De ploeg uit Stiens steekt haar kampioensaspiraties niet onder de stoel of de bank. Dit was gistermiddag ook duidelijk zichtbaar.meer »

567x gelezen

Zuidhorn 1: De eerste driepunter!

17 oktober 14:30  De mannen van trainer Pontjo moesten gisteren naar Wolvega voor de vierde wedstrijd van het nog prille seizoen. Na drie goede wedstrijden maar met nog maar één punt op zak was de opdracht eenvoudig, winnen!meer »

539x gelezen

Verlies tegen Kollum, teleurstelling?

10 oktober 19:45  Voor Zuidhorn is het een zwaar begin van de competitie met sterke tegenstanders. Zo ook de derde wedstrijd tegen het Kollum van trainer Ron de Boer. Kollum is nog niet zover als Marum, maar is evengoed flink op weg om hoge ogen te gooien in de tweede klasse.meer »

382x gelezen

Zuidhorn 1 - Een geflatteerd verlies

4 oktober 20:45  Na Be Quick Dokkum vorige week, stond de volgende zware tegenstander voor Zuidhorn op het programma: Marum uit.meer »

196x gelezen

Tijdelijk coördinator gezocht

30 september 21:30  We zoeken voor een tijdelijke periode (een paar weken) een coördinator voor de planning en bezetting van de Coronacheck bemensingmeer »

416x gelezen

Kicksen voor Gambia

29 september 13:15  Gooi je voetbalschoenen niet weg, maar lever ze in bij de club! Ook die schoenen waarvan de doelpuntengarantie verlopen is! Of die schoenen die aan de wilgen gehangen zouden worden!meer »

515x gelezen

Zaterdag 1 speelt gelijk: een beetje zuur

26 september 21:15  Scheidsrechter Rozema uit Leens floot gisteren, nadat BBB de spelers uitgebreid had voorgesteld aan het massaal opgekomen publiek, de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen leven in. Zuidhorn moest het hierin opnemen tegen Be Quick Dokkum; de ploeg die volgens trainer Mark Bosma gaat voor het kampioenschap. meer »

441x gelezen

Drachters Boys een tandje beter

23 september 16:15  Een beetje te laat gepubliceerd, omdat het bij de redactie van het lijstje was gevallen. We willen jullie het mooie verslag toch niet onthouden (met dank aan Matthias voor het verslag en Arend Jan voor de foto's)meer »

362x gelezen

Coronamaatregelen en sportcafé (kantine)

22 september 17:00  Vanaf aanstaande zaterdag gelden er nieuwe coronamaatregelen voor horecabezoek. Het bestuur van het sportcafé heeft in nauw overleg met het bestuur hier invulling aan gegeven. Hieronder de invulling op een rij.meer »

662x gelezen

Voetbalpassie?

22 september 13:15  Even een toelichting op de landelijke voetbalpassie-actie van Albert Heijn en de KNVB, vv Zuidhorn en Albert Heijn Zuidhorn. Dit naar aanleiding van een vraag uit de vereniging.meer »

265x gelezen

Instructie grensrechters

14 september 19:45  Als er voldoende animo is, gaat de arbitragecommissie een instructiesessie organiseren voor ouders die van plan zijn te vlaggen bij het team van hun zoon of dochter. Geef je dus op!meer »

267x gelezen

Zuidhorn 1 weer met beide benen op de grond

12 september 18:15  Na de vliegende start van vorige week tegen Lewenborg landden de spelers van Zuidhorn 1 gisteren op Sportpark de Kalkwijck weer veilig met beide benen op de grond. De mannen van Pontjo, dit keer spelend in het groenblauw op verzoek van scheidsrechter Wolthof, moesten het opnemen tegen zondag eersteklasser Hoogezand.meer »

584x gelezen

Vliegende start Zuidhorn 1

6 september 12:30  Eindelijk maar toch, de eerste officiële wedstrijd sinds lange tijd op het sportpark Quick Silver S. Hier hadden de supports, spelers, staf en iedereen die de club een warm hart toe draagt lang op gewacht. meer »

533x gelezen

Update coronaprotocollen (augustus 2021)

29 augustus 13:15  Naar aanleiding van de laatste persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge hebben wij de coronaprotocollen aangepast.meer »

369x gelezen

Ambitieuze seizoensstart vv Zuidhorn damesteams

26 augustus 11:30  De selectieteams VR1 en VR2 zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De doelstelling is om met Vrouwen 1 te promoveren naar de 2e klasse en om met Vrouwen 2 bovenin de 4e klasse mee te spelen.meer »

574x gelezen

vv Zuidhorn Jeugdtoernooi O8 t/m O12 op 28 augustus

20 augustus 8:30  Om het nieuwe seizoen op een mooie en leuke manier te starten, organiseert vv Zuidhorn op zaterdag 28 augustus een toernooi voor de leeftijdsgroepen O8 t/m O12.meer »

326x gelezen

Familiedag, toch nog maar even niet....

18 augustus 13:45  De familiedag commissie heeft in overleg met het bestuur de familiedag als seizoensopening voor dit jaar toch maar afgeblazenmeer »

361x gelezen

vv Zuidhorn voetbalkousen bij Schuiling

17 augustus 16:30  Ook in het nieuwe seizoen verkrijgbaar bij de winkel van Schuiling aan de Dorpsvenne.meer »

385x gelezen

Sportcafé weer open!

17 augustus 11:15  Het Sportcafe, voorheen onze kantine, is sinds afgelopen week open. We zijn open op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 20 uur en op zaterdag afhankelijk van de oefenwedstrijden die op het programma staan. meer »

403x gelezen

Vacature: trainer vv Zuidhorn Zaterdag 3

30 juni 16:30  Vanwege het vertrek van onze huidige trainer zijn we op zoek naar een trainer voor ons leuke Zaterdag 3 elftal.meer »

501x gelezen

Nieuw technisch beleidsplan: blik op de toekomst

18 juni 13:30  Het afgelopen anderhalf jaar heeft ons Hoofd Jeugdopleidingen, Martin Lobers, samen met de Technische Commissie en de Jeugdcommissie het voetbaltechnische beleidsplan van de vereniging herschreven. meer »

515x gelezen

Informatie zomervoetbalkamp vv Zuidhorn

15 juni 23:45  Komende zomer organiseert vv Zuidhorn voor de leeftijdscategorieën O8 tot en met O12 een zomerkamp. De sluitingsdatum voor aanmelding is inmiddels verstreken. Tijd voor een update.meer »

596x gelezen

Indelingen Vrouwen 2021/2022

12 juni 11:30  De indelingen van de vrouwenteams voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Deze zijn tot stand gekomen na overleg tussen de Technische Commissie en de hoofdtrainer. Lees verder voor de toelichting en de teamsamenstellingen.meer »

897x gelezen

Indelingen jeugdteams 2021/2022

12 juni 0:00  De indelingen voor de jeugdteams voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Na een zorgvuldig proces is het ons als jeugdcommissie en technische commissie ook dit jaar weer gelukt om de jeugd van vv Zuidhorn zoveel mogelijk op gelijkwaardig niveau in te delen in teams. Dit in goed overleg met de trainers en leiders van de verschillende jeugdteams.meer »

3120x gelezen

Inleveren teamspullen op 26 en 30 juni

11 juni 11:30  Voor de leiders: het voetbalseizoen is voorbij en we staan klaar om alle teamspullen weer op orde te brengen. Graag jullie medewerking!meer »

978x gelezen

Koffie en fris op zaterdagochtend

10 juni 23:15  Na lange tijd is het zover: we gaan weer koffie, fris, thee en andere consumpties verkopen bij de sportvelden. Zaterdagochtend zijn er in het kader van de KNVB Regiocup diverse jeugdwedstrijden en bieden we dit aan. meer »

740x gelezen

Ben jij ook trots op jouw vv Zuidhorn teamtenue?

7 juni 1:00  Teamkleding is bij vv Zuidhorn prima geregeld: elke speler beschikt over een clubtenue, dat bestaat uit een groen shirt en een wit voetbalbroekje. Zo zorgen we als club voor de juiste uitstraling!meer »

658x gelezen

Nieuws opening kantine vv Zuidhorn

7 juni 0:15  De coronamaatregelen worden gelukkig steeds verder afgebouwd. Cafés, restaurants en ook sportkantines mogen inmiddels onder voorwaarden weer open. In dit bericht vind je het laatste nieuws over de opening van de nieuwe kantine van vv Zuidhorn.meer »

953x gelezen

Voetbalclinic SC Heerenveen vrouwen

19 mei 12:15  Een bijzonder voetbalseizoen krijgt een bijzonder sluitstuk: voor de meiden van vv Zuidhorn wordt komende week een voetbalclinic gegeven door een aantal vrouwen van sc Heerenveen.meer »

578x gelezen

Trainingsschema mei en juni

17 mei 14:15  Vandaag heeft het kabinet definitief bepaald, dat de tweede stap in het openingsplan wordt gezet. Dit betekent dat het vanaf woensdag 19 mei voor mensen vanaf 27 jaar weer toegestaan is om in groepen van maximaal 30 personen buiten te sporten.meer »

828x gelezen

De Kantineflits #7

11 mei 16:30  Lees mee met de zevende en zeker niet de laatste kantineflits, waarin je alles te weten komt over de realisatie van onze nieuwe kantine.meer »

863x gelezen

Instuif 4- en 5-jarigen (mei)

6 mei 22:00  Na de instuifmomenten van april organiseert vv Zuidhorn deze maand opnieuw een kennismaking met voetbal voor de allerjongsten.meer »

459x gelezen

Vacatures jeugdafdeling vv Zuidhorn

5 mei 14:30  Graag brengen wij een tweetal vacatures binnen de jeugdafdeling van vv Zuidhorn onder de aandacht. Lees gauw verder hoe je jouw interesse kenbaar kunt maken.meer »

862x gelezen

Het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd...

3 mei 21:00  Maandag 26 april jl. vond in Nederland de gebruikelijke lintjesregen plaats.meer »

796x gelezen

Prachtig mixtoernooi meiden en vrouwen vv Zuidhorn

29 april 8:00  Zaterdag 24 april werd bij vv Zuidhorn het meiden- en vrouwenmixtoernooi gespeeld. De meiden en dames van Vrouwen 1 tot en met MO15-2 werden gemixed ingedeeld in volwaardige teams. meer »

791x gelezen

Dames mix voetbaltoernooi (april)

16 april 14:30  De dames en meiden van vv Zuidhorn spelen op zaterdag 24 april van 12.00 uur tot 17.00 uur een mix voetbaltoernooi. De teams worden gevormd door speelsters van MO-15-2 tot en met Vrouwen 1.meer »

763x gelezen

Instuif 4- en 5-jarigen

11 april 17:30  De komende twee zaterdagen organiseert vv Zuidhorn in samenwerking met het Alfa-college een instuif speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar.meer »

498x gelezen

Dial-in DISCO BINGO Boogie Woogie Show!

10 april 14:00  Op vrijdagavond 16 april kunnen de voetjes van de vloer. Vergeet daarbij niet om op je bingokaart te kijken, want gelijktijdig moeten er wel de nodige 'nummers' worden weggestreept.meer »

736x gelezen

Paasbrodenactie groot succes!

6 april 8:30  Wat als een last-minute-actie begon, heeft geresulteerd in een mooie opbrengst voor de jeugdafdeling van vv Zuidhorn. De paasbrodenactie mag daarom bestempeld worden als een succes!meer »

713x gelezen

Aangepast trainingsschema na verruiming avondklok

4 april 19:30  Sinds woensdag 31 maart geldt een verruiming van de avondklok. Dit betekent meer ruimte in het trainingsschema.meer »

638x gelezen

Loslaten bedrukking shirts

26 maart 9:45  De kledingcommissie ontvangt signalen dat bij sommige shirts de bedrukking loslaat.meer »

901x gelezen

De Kantineflits #6

22 maart 17:15  Lees mee met de zesde en zeker niet de laatste kantineflits, waarin je alles leest over de realisatie van onze nieuwe kantine. meer »

941x gelezen

Van de bestuurstafel

18 maart 12:30  Het coronavirus houdt de wereld in z'n greep. De gevolgen ervan raken het voetbal en daarmee ook onze club. We missen de onderlinge contacten langs de lijn enorm, of het nu bij O8 is of bij Zondag 2.meer »

595x gelezen

De Kantineflits #5

3 maart 10:45  Weer een nieuwe kantineflits om je op de hoogte te houden van de voortgang. Iedere zaterdagochtend is er in de kantine een overleg over de werkzaamheden van de afgelopen week en de planning voor de komende weken. Lees mee!meer »

1112x gelezen

Bart’s Beter Blijf-je ThuisQuiz

25 februari 11:45  Op vrijdagavond 5 maart organiseert Bart Brandts Buys een leuke thuisquiz. Een uitgelezen kans om samen met je team, gezin of familieleden een gezellige avond te beleven.meer »

656x gelezen

vv Zuidhorn verlengt met Ron Swinkels

16 februari 22:30  De dames van vv Zuidhorn worden ook het komende jaar getraind door Ron Swinkels. De contractverlenging van één jaar is geschied met volledig wederzijds vertrouwen en in de hoop dat het komende jaar er een volledig competitie programma kan worden afgewerkt.meer »

908x gelezen

Er kan weer getraind worden

16 februari 11:15  Koning Winter heeft welgeteld een volle week geregeerd. Gelukkig hebben we nog een aantal dagen heerlijk kunnen schaverdijnen.meer »

537x gelezen

De Kantineflits #4

7 februari 16:00  Terwijl de stevige oostenwind in combinatie met de vorst zorgt voor een snijdende kou brengen wij graag een aantal sfeerbeelden van de toekomstige kantine de warme huiskamer binnen. Kortom: tijd voor een nieuwe kantineflits, de vierde alweer.meer »

1186x gelezen

Univé sponsort Vrouwen 1

4 februari 12:15  Bij Univé is de positieve prestatiecurve van Vrouwen 1 niet onopgemerkt gebleven. Reden voor de verzekeraar om aan de dames van vv Zuidhorn prachtige inloopshirts ter beschikking te stellen.meer »

740x gelezen

vv Zuidhorn verlengt met Bob Pontjodikromo

28 januari 6:45  Ook het komende seizoen wordt Zaterdag 1 getraind door Bob Pontjodikromo. De spelersgroep, betrokken commissies en het bestuur hebben allen een positief oordeel gegeven om het contract met de hoofdtrainer met een jaar te verlengen.meer »

608x gelezen

De avondklok en trainen

24 januari 23:30  Sinds zaterdag 23 januari geldt in heel Nederland een avondklok. We weten inmiddels wat dit betekent, maar niet hoelang deze uitzonderlijke maatregel gaat duren.meer »

667x gelezen

De Kantineflits #3

24 januari 22:30  Ook de afgelopen week zijn er weer meters gemaakt in de kantine. Zo is de doorgang naast de bar richting de kleedkamers van de sporthal afgesloten en is er een nieuwe doorgang van de keuken naar de kantine gerealiseerd.meer »

924x gelezen

Wel of niet voetballen…?

18 januari 23:00  Vorige week dinsdag heeft het kabinet besloten dat Nederland ten minste tot en met 9 februari in lockdown blijft. Wat betekent dit voor het voetballen? Hier geven we graag antwoord op.meer »

859x gelezen

De Kantineflits #2

13 januari 22:45  Zoals vorige week aangekondigd publiceren wij de komende tijd wekelijks een update van de verbouwing van de kantine. Vandaag kantineflits nummer twee.meer »

759x gelezen

De Kantineflits #1

7 januari 21:45  Onlangs hebben wij de plannen rondom de verbouwing van de kantine bekendgemaakt. Vanaf nu is het de bedoeling om wekelijks een korte update van de verbouwing te geven via deze kantineflits.meer »

1522x gelezen

Kerst- en nieuwjaarsgroet

25 december 0:45  Terugkijkend op 2020 kunnen we concluderen dat corona het jaar heeft bepaald. Dit was niet altijd even gemakkelijk en betekent nog altijd veel.meer »

470x gelezen

Van de bestuurstafel

24 december 23:45  Op de valreep van het oude jaar nog een aantal belangrijke mededelingen vanuit het bestuur.meer »

596x gelezen

Trainingspakken van Steenhuis

15 december 13:45  Ook dit jaar steunt Jos Kremer, namens Steenhuis Makelaars, vv Zuidhorn door het aanbieden van 100 trainingspakken.meer »

662x gelezen

Vervroegde winterstop

14 december 23:15  Vanwege de toename van het aantal coronabesmettingen, ook binnen de club, hebben we besloten om de winterstop een week eerder te laten ingaan.meer »

516x gelezen

Persbericht kantine Quicksilver S.

1 december 16:15  Voetbalvereniging Zuidhorn en de gemeente Westerkwartier hebben een overeenkomst gesloten voor het beheer, de exploitatie en de renovatie van sporthalkantine Quicksilver S..meer »

654x gelezen

Gevonden voorwerpen ophalen

1 december 15:00  De afgelopen maanden is er nogal wat materiaal blijven liggen op de club. Kleding, bidons en schoenen worden regelmatig vergeten of raken simpelweg kwijt.meer »

655x gelezen

Kerstaanbieding: Masita trainingspak

22 november 16:30  Het is alweer even geleden, dat vv Zuidhorn haar nieuwe kledinglijn introduceerde. Tijd om dit met een leuke aanbieding te vieren.meer »

693x gelezen

ALV 27 november uitgesteld

10 november 22:00  Vanwege de verzwaarde coronamaatregelen heeft het bestuur besloten de ALV van 27 november aanstaande uit te stellen.meer »

420x gelezen

Jeugd vv Zuidhorn zet zich in voor Kids United

8 november 17:15  De jeugdafdeling van vv Zuidhorn heeft voor de rest van het jaar een mooi en actief zaterdagprogramma in elkaar gezet. Hierdoor blijft de jeugd in beweging en houdt het binding met elkaar en het team. Maar het doel is breder, lees daarom gauw verder.meer »

717x gelezen

Klustijd bij vv Zuidhorn

5 november 15:30  Juist in deze tijd is het belangrijk dat velden, materialen en overige zaken op orde worden gehouden. De klusploeg van de vereniging draagt haar steentje hier graag aan bij.meer »

797x gelezen

Balcontact tijdens corona

27 oktober 12:00  Als gevolg van het coronavirus wordt er voorlopig niet in competitieverband gevoetbald en worden trainingen protocollair gegeven.meer »

573x gelezen

Zuidhorn wint van Veenwouden (incl. fotoverslag)

11 oktober 22:00  Na het spannende gelijkspel tegen Marum stond gistermiddag de wedstrijd tegen Veenwouden op het programma. De tweede wedstrijd zonder trouwe aanhang langs de lijn. Gelukkig bestaat er techniek en is er de digitale lijn.meer »

640x gelezen

Zuidhorn - Veenwouden ook via livestream

9 oktober 0:15  Afgelopen dinsdagavond hadden we bij vv Zuidhorn de primeur: via een livestream kon de wedstrijd tegen SC Marum van minuut tot minuut worden gevolgd. Komende zaterdag opnieuw een rechtstreekse uitzending.meer »

1238x gelezen

14 OKTOBER: PANNA! STERRENTEAM DAG (€34,50)

7 oktober 1:00  Op woensdag 14 oktober vindt bij vv Zuidhorn de Panna! Sterrenteam dag plaats. Uiteraard worden de (nieuwe) coronamaatregelen ook deze dag in acht genomen.meer »

731x gelezen

Inhaalduel Zuidhorn - Marum via livestream

6 oktober 0:00  Vandaag speelt Zuidhorn 1 de inhaalwedstrijd tegen SV Marum. Het duel begint om 19.00 uur en wordt vanwege de coronamaatregelen gespeeld zonder publiek.meer »

728x gelezen

Zuidhorn - Marum (verplaatst naar 6 oktober)

25 september 0:45  Aankomende zaterdag speelt ons vlaggenschip de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Een bijzondere wedstrijd, omdat we tegen een buurclub in onze gemeente spelen. En omdat we (voorlopig) te maken hebben met een maximaal aantal toeschouwers per veld, namelijk 250 exclusief spelers en staf.meer »

1160x gelezen

Zuidhorn op bezoek bij Nijland

22 september 15:00  De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Een bijzonder seizoen, want aan de gevolgen van de coronapandemie kunnen en mogen we ons niet onttrekken.meer »

710x gelezen

Vrijwilliger aan het woord: Minko Jansma

17 september 23:45  vv Zuidhorn kan niet bestaan zonder haar vele vrijwilligers. Voor de tomeloze inzet van al deze actieve mensen past grote waardering. Elke week staan zij belangeloos en vol passie klaar voor de vereniging, zodat het balletje letterlijk blijft rollen.meer »

829x gelezen

Buitengewone Algemene Ledenvergadering

10 september 23:30  Op vrijdag 25 september organiseren we een extra ALV. Dit in verband met voortzetting van de exploitatie van de kantine in Sporthal Quicksilver S.meer »

713x gelezen

Gevraagd: scheidsrechters

10 september 16:15  Wij zijn voor de vereniging op zoek naar scheidsrechters. Is hardlopen iets voor jou en heb je graag de touwtjes in handen? Lees dan gauw verder. meer »

411x gelezen

Dribbelen als Arjen Robben

7 september 13:15  De Voetbalschool Zuidhorn geeft sinds een aantal maanden op gedegen wijze training aan de jeugd van vv Zuidhorn. Hierbij wordt gebruik gebruik gemaakt van een aantal thema’s.meer »

532x gelezen

Bestuur vv Zuidhorn stemt in met besluit FC Burgum

2 september 15:15  Hoe spijtig we het als bestuur ook vinden, maar we accepteren het besluit van FC Burgum om komende zaterdag geen supporters van vv Zuidhorn toe te laten op Sportcomplex Het Koningsland.meer »

907x gelezen

Zuidhorn 1 - Peize 1

2 september 1:15  De eerste officiële wedstrijd sinds het begin van de coronacrisis. Voordat de bal ging rollen was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan Aswin Roolvink. Jarenlang een trouwe supporter van het eerste elftal en op 6 maart jongstleden overleden. Uit respect droegen de mannen in het groen-wit een rouwband. meer »

590x gelezen

Nieuws kantine Sporthal Quicksilver S.

1 september 23:30  Onlangs heeft Stichting Beheer Kantine Quicksilver S. besloten om per 1 november 2020 na bijna 20 jaar met haar activiteiten te stoppen. De stichting was al die jaren verantwoordelijk voor het beheer van de kantine.meer »

1623x gelezen

Nieuw seizoen: uitgifte teamkleding en materialen

25 augustus 8:30  De kersverse kledingcommissie helpt ook jouw team op weg naar het komende voetbalseizoen. Er wordt hard gewerkt om alle teams weer te voorzien van kleding en materialen.meer »

641x gelezen

Van de Kledingcommissie voor onze keepers

21 augustus 13:45  De nieuwe Kledingcommissie verzorgt de tenues voor spelers en keepers. Dit bericht is voor al onze keepers. Lees verder...meer »

722x gelezen

Zuidhorn nieuwe RVBS-locatie

18 augustus 23:30  Met ingang van dit seizoen is vv Zuidhorn gastheer voor de Regionale Voetbalschool van FC Groningen (RVBS). Hiermee volgt de club vv Roden op, die achtereenvolgens vijf seizoenen deze rol vervulde.meer »

699x gelezen

FC Groningen O16 naar Zuidhorn

18 augustus 22:45  Op dinsdagavond 1 september speelt FC Groningen O16 in Zuidhorn een oefenwedstrijd tegen Cambuur O16.meer »

742x gelezen

Open trainingen meiden onder 11 jaar

16 augustus 22:30  In de maand augustus organiseert vv Zuidhorn twee open trainingen voor meiden onder 11 jaar. Komende woensdag is de eerste mogelijkheid om hieraan deel te nemen.meer »

419x gelezen

Start trainingen O6 tot en met O12

14 augustus 17:00  Ook voor de allerjongste spelers en speelsters starten de trainingen weer! De afgelopen week zijn er enkele vragen binnengekomen over deze trainingen, die op maandag en woensdag worden gegeven. Lees verder voor alle info.meer »

839x gelezen

Mooie opbrengst voetbaldag FC Groningen on Tour

29 juli 23:45  Op 8 mei van dit jaar waren wij als vereniging gastheer voor FC Groningen. Met het programma 'FC Groningen on Tour' hebben wij die dag het seizoen geopend na de coronacrisis.meer »

551x gelezen

Meer nieuws

29-06 Zomerstop

24-12 Kerstgroet

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!