4 november 2017 12:45

Accommodatie

Onbekend

Heerlijk voetbal weer afgelopen zaterdag. Aangevuld met Lisa Dijkstra en Sanne van der Velde moesten we aantreden in en tegen Grootegast. Fijn om een aantal wissels te hebben. De invulling van laaste man is nog even zoeken. Renske wilde dat graag proberen en dat pakte goed uit.

Direct na het beginsignaal hadden wij wel overwicht, maar was het toch moeilijk echte kansen te creeeren. Het is lastig te blijven combineren, zeker als de ruimtes klein zijn. Soms werd de bal te snel naar voren gespeeld zonder te kijken waarheen. Toch was er tijd genoeg om aan te nemen en te kijken wie er vrij stond. Na ongeveer 20 minuten kreeg Violet een kans uit een corner om te shieten, raak!

In de tweede helft begon Grootegast heel fel, waardoor ze aantal kansen kregen. Lotte had een paar goede reddingen. Grootegast schot 1 keer tegen de onderkant lat, waarna Lotte de bal klem had. Geluk dwing je of. Ongeveer halverwege de tweede helft kregen wij weer overwicht. Door goede acties over links en rechts kregen we aan paar kansen. Ook het middenveld verzette veel werk. Op een gegeven moment kreeg Lisa de bal op het middenveld. Door rustig en goed te kijken gaf zij een uitstekende steekbal op Norah, die de bal snoeihard in het doel schoot.

Al met al een verdiende overwinning van 2-0. De meiden hebben heel goed gespeeld, je ziet dat er steeds beter wordt gecombineerd en dat iedereen groeit. De coaches en trainers zijn heel trots op het spel en de overwinning.