Onbekend

Hoogezand, zaterdag 23 april 2016, 10.30 uur
HS'88 D2 - Zuidhorn D3 3-0 (3-0)
Offensieve offday en fouten achterin nekken D3

Opnieuw is het fantastisch voetbalweer deze zaterdag. Coach Alexander, 13 spelers en familie verzamelen zich tegen half tien bij de sporthal op het Joh.Smit-park. We hebben er veel zin in. De auto's zetten zich klokslag 09.30 uur in beweging richting Hoogezand. Na enig zoekwerk en een korte warming-up, waarbij aan het licht komt dat met 3 keepers in een grote selectie van 16 er niemand keepershandschoenen bij zich heeft, biedt de scheidsrechter hulp aan door vlak voor de aftrap een paar met een spuitbus bewerkte handschoenen aan onze keeper uit te lenen. Binnen de minuut ligt de bal al in ons doel: de verdediging is nog niet wakker, waardoor de spits van HS'88 in een leeg doel kan mikken: 1-0. Nog voor de rust wordt het 3-0 voor de thuisclub. We geven de goals heel makkelijk weg! De 2e helft geeft weer wat moed; we houden met enig fortuin HS'88 van verdere doelpunten af, maar zelf creëeren we een uur lang vrijwel geen kans. We misten voorin wat snelheid en de flankspelers kwamen de backs niet voorbij. A.s. zaterdag hebben we een nieuwe kans om ons te revancheren voor de 2 verliespartijen tegen ploegen uit Hoogezand: uit bij GRC Groningen, waar we na de onnodige thuisnederlaag (1-3) nog iets recht te zetten hebben. Succes! Strijd, passie & focus! Jullie hebben het in je!