Zichtbaarheid op website & app

Elk team heeft op onze website en in de clubapp een teampagina
Op deze teampagina vind je informatie over het programma, de stand, trainingen etc. Op de teampagina wordt ook bij team informatie een teamfoto gedeeld. De vereniging zet de individuele spelersfoto en naam op deze pagina standaard op anoniem. Dit doen we om privacy redenen.

We hebben 2 punten waarvoor we je aandacht vragen
1 Wil je vanwege privacy niet herkenbaar op de teamfoto? Geef dit dan door via [email protected]. In dat geval maken we je gezicht onherkenbaar op de teamfoto.
2 Vind je het leuk dat je eigen foto en naam wel zichtbaar zijn op de teampagina? Dan kan dat. Je kunt dit aanzetten via de KNVB voetbalapp.
  • ga naar de KNVB voetbalapp
  • log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  • ga naar instellingen - Mijn persoonsgegevens
  • vink aan dat je gegevens op de teampagina zichtbaar zijn (foto en/of naam).
  • Zie hieronder de stappen:
1    WhatsApp_Image_2024-05-21_at_20.15.45.jpeg    2     WhatsApp_Image_2024-05-21_at_20.07.31.jpeg    3    WhatsApp_Image_2024-05-21_at_20.27.44.jpeg

Met deze stappen pas je je zichtbaarheid op de site en in de app aan.

We vinden het natuurlijk leuk dat je zichtbaar bent bij je teampagina
Wij vinden het daarom fijn als je je foto en naam publiceert. We snappen het ook als je dit vanwege privacy redenen niet wilt of kunt. In dat geval blijft je positie op anoniem staan. Dat is ook prima.

Heb je nog vragen?
Stuur dan gerust een mail naar communicatie@vvzuidhorn.nl. Gegevens over privacy vind je in het privacy statement op onze website.