Sponsormogelijkheden

Voetbal en sponsoring vormen een prachtig een-tweetje. Sportsponsoring is een aantrekkelijke manier om uw onderneming te profileren en uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Het voetbal is hiervoor bij uitstek geschikt: de sport kent een groot aantal actieve beoefenaars en kan rekenen op veel belangstelling.

Groot bereik via jeugdvoetbal
Onze vereniging heeft een grote en goed opgezette jeugdafdeling van vierhonderd leden. Dat maakt sponsoring van vv Zuidhorn extra aantrekkelijk, want jeugdvoetbal kan rekenen op veel belangstelling en zorgt voor veel publiek. Uw reclameboodschap krijgt zo een nog groter bereik.

Visie op sponsoring
We hebben een duidelijke visie op sportsponsoring: vv Zuidhorn ziet sponsoring als een zakelijke overeenkomst die wordt aangegaan voor meerdere jaren en die voor alle partijen winst oplevert. Onze sponsoren zijn daarmee onze partners en als vereniging vinden we, dat een tegenprestatie hoort bij de ondersteuning die een ondernemer ons biedt. Doordat we voor langere tijd met onze sponsoren samenwerken, kunnen we die samenwerking op een degelijke manier invullen.

Sponsormogelijkheden
Onderstaand geven we alvast een voorzet van de mogelijkheden en uiteraard zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar.

• Hoofdsponsorschap
  • Stersponsorschap
  • Bordsponsorschap
  • Adverteren clubblad
  • Adverteren presentatiegids
  • Shirtsponsoring senioren
  • Shirtsponsoring jeugd
  • Sponsoring trainingspakken
  • Adverteren infoschermen
  • Sponsoring evenementen
Samen voor de winst
We zijn trots op onze vereniging en gaan voor de winst. Bent u geïnteresseerd in sponsoring bij vv Zuidhorn, neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de sponsorcommissie. We kijken graag hoe wij uw wensen kunnen invullen en samen met u de scoringskansen kunnen verzilveren!