Sponsors

Hoofdtrainer Bob Pontjodikromo vertrekt bij VV Zuidhorn

30 november 2021 8:15


Aan het eind van het seizoen zullen de wegen van VV Zuidhorn en hoofdtrainer Bob Pontjodikromo scheiden na een dienstverband van drie jaar. Zowel Pontjodikromo als de selectie willen het seizoen zo succesvol mogelijk afsluiten.
In de eerste twee seizoenen gooide corona roet in eten; beide competities konden niet worden afgerond, terwijl er een veelbelovende start was. In het huidige seizoen verliep de start wat stroever, maar na een prima serie is de aansluiting met de subtop in de Tweede Klasse I inmiddels gevonden. Er staat een gretige selectie die veel jeugdspelers uit eigen gelederen herbergt, waarbij Pontjodikromo een aanvallend ingestelde speelwijze heeft ingeslepen.
Trainer Pontjodikromo geeft aan: “We willen tot het eind van het seizoen bovenin meedoen en strijden voor een periodetitel.” Het bestuur, de Technische- en Seniorencommissie van VV Zuidhorn bedanken Pontjodikromo voor de zeer prettige samenwerking. Binnenkort zal de procedure voor het werven van een nieuwe hoofdtrainer gestart worden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!