Informatie stewards en bestuurskamerdienst - Zuidhorn

Sponsors

Informatie stewards en bestuurskamerdienst

17 januari 2023 7:30De leiders en ouders van alle jeugdteams verrichten al veel vrijwilligerstaken, zoals het wassen, het rijden naar uitwedstrijden, het supporteren en de begeleiding. Petje af, zonder deze inzet zouden onze leden niet genieten van hun hobby!

Om tijdens de thuiswedstrijden alles in goede banen te leiden hebben we als club een  bestuurskamerdienst. Hievoor zijn er stewards nodig om, samen met de bestuurskamerdienst, zorg te dragen voor onder meer het ontvangen van de bezoekende teams en de scheidsrechters, verzorgen van de ranja voor de spelers en en koffie/theee voor leiders, scheidsrechters en trainers.

De eerste helft van het seizoen is al de nodige ervaring opgedaan met de inzet van ouders van de jeugdteams als steward. Om het goed georganiseerd te krijgen is het belangrijk dat net als bij het wassen en rijden ook de taak van steward wordt ingevuld.

Meer informatie is te vinden in een brief van de jeugdcommissie klik hier voor de brief.

Voor de tweede helft van het seizoen is een schema opgesteld waarin te vinden is wanneer welk jeudgteam de stewards verzorgd.  Van het team wordt gevraagd om vooraf de naam van de steward(s) door te geven zodat de bestuurskamerdienst weet wie ze kunnen verwachten. Doorgeven kan via de link die in het schema is opgenomen, klik hier voor het schema stewards bestuurkamerdienst.

Voor vragen over stewards en de bestuurkamerdienst kun je contact opnemen met de leeftijdcoördinator.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!