Laatste nieuws - Zuidhorn

Sponsors

Laatste nieuws

De wedstrijden van vanmiddag gaan door!

Vandaag, 2 december 8:30  Om 11.00 is er een herkeuring geweest en de velden zijn bespeelbaar, vanmiddag gaan de geplande wedstrijden door. Dus kom vanmiddag naar het sportpark om je favoriete team aan te moedigen! En kom na afloop naar het Sportcafé met vanaf half vijf muziek van DJ Solo!!!

248x gelezen

Nieuws van de kledingcommissie

30 november 20:45  Beste leden van vv Zuidhorn, Zoals jullie weten is afgelopen zomer de samenwerking gestart tussen vv Zuidhorn en Adidas TEAM. Vanuit Adidas kunnen we jullie exclusieve voordelen bieden via Adiclub (de Adidas app). meer »

90x gelezen

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie vv Zuidhorn

30 november 20:00  Je bent voetballiefhebber en na jaren zelf gespeeld te hebben bij F.C. LEO en vv Grijpskerk, kom je in Zuidhorn wonen. Van Leens naar Grijpskerk en uiteindelijk in Zuidhorn terecht gekomen. Nou dan heb je al veel van de wereld gezien. Wat ga je dan doen? Nou niet eerst naar de vv Zuidhorn. Je komt immers van Grijpskerk! Je bent nieuw in Zuidhorn en je zoekt iets wat je leuk vindt. Dat was voor mij pianospelen. Dus een piano aangeschaft en les genomen. Maar na 10 jaar begon het voetbal weer te kriebelen.meer »

84x gelezen

Scheidsrechter van de maand: Arjan van Esch

30 november 19:45  We zijn als club trots op onze scheidsrechters, want zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Om onze scheidsrechters beter te leren kennen stellen we ze 11 vragen. 1. Wie ben je? Mijn naam is Arjan van Esch, 45 jaar en woonachtig in het pittoreske Noordhorn. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. In het dagelijks leven mag ik leiding geven op een hoveniersbedrijf met vestigingen in Groningen en Drenthe. meer »

75x gelezen

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

26 oktober 13:30  Zoals jullie weten is VV Zuidhorn een grote vereniging met veel teams. We hebben maar liefst 50 teams binnen de vereniging. Al deze teams hebben, als ze thuis spelen, een scheidsrechter/ spelbegeleider nodig. Vanaf de JO13 en MO13 is er een scheidsrechter en een grensrechter nodig. Per zaterdag komt het er op neer dat we ongeveer 15 wedstijden moeten voorzien van een scheidsrechter. meer »

908x gelezen

Adidas clubkleding bestellen kan vanaf nu!

6 oktober 21:00  De webshop is gereed per 5 oktober! Je kunt dus nu via onze webshop mooie clubartikelen bestellen tegen een fikse korting! Koop in de webshop je favoriete T-shirt, shorts, ondershirt, trainingspak, hoodie of sokken. meer »

2517x gelezen

Teamkleding wassen alle (jeugd)teams (update 22-9-2023)

21 september 0:00  Nu de nieuwe clubkleding bijna kan worden uitgereikt aan de teams willen we alvast het wassen van de teamkleding onder de aandacht brengen. Voor alle (jeugd)teams zijn de wasvoorschriften aangescherpt! Om de kleding kwalitatief langer te kunnen gebruiken, gaan we werken met een wasschema. Dat betekent dat er op de club wordt omgekleed.meer »

1365x gelezen

Geert Spaan nieuwe keeperstrainer vv Zuidhorn

25 augustus 19:30  Vanaf het seizoen 23-24 gaat Geert Spaan als keeperstrainer aan de slag bij vv Zuidhorn. Na 5 seizoenen vv TLC en 4 seizoenen vv Roden zal Geert vanaf eind september een nieuw avontuur aangaan bij vv Zuidhorn. Hij kijkt er naar uit om de jeugdkeepers van vv Zuidhorn te gaan trainen. Hij stelt zich graag aan vv Zuidhorn voor.meer »

453x gelezen

Adidas nieuwe kledingleverancier van vv Zuidhorn

15 augustus 9:00  ZUIDHORN Met gepaste trots maakt vv Zuidhorn bekend de eerste amateurvoetbalvereniging van Nederland te zijn die volledig overstapt naar Adidas als kledingleverancier voor alle teams. Dit mag met recht een verrassing worden genoemd, aangezien Adidas nog niet eerder op deze manier met amateurverenigingen heeft samengewerkt. Afgelopen week werd de overeenkomst met Adidas getekend voor de duur van maar liefst zes jaar.meer »

2177x gelezen

Trainingsschema 23-24 (update 12 augustus)

20 juli 18:00  Het trainingsschema voor het seizoen 23/24 is gereed. Alle teams t/m O12 beginnen in principe in de eerste week na de zomervakantie met hun trainingen. Alle teams vanaf O13 en de senioren starten minimaal een week voor hun eerste bekerwedstrijd (op 2 september) met hun training. De trainers laten van zich horen indien er omstandigheden zijn, waardoor er nog niet kan worden begonnen met de training. meer »

1686x gelezen

Teamindeling JO19 t/m JO07 en MO20 t/m MO13 (volledige versie)

26 juni 1:00  De teamindelingen zijn d.m.v. een zorgvuldig proces tot stand gekomen o.l.v. de leden van de betreffende leeftijdscoördinatoren van de technische- en jeugdcommissie. Trainers en leiders zijn geraadpleegd, net als de teamformulieren. Wedstrijden en trainingen zijn bekeken. meer »

2885x gelezen

Teamindeling heren seniorenteams Zaterdag 1 t/m 6 en Zondag 2

25 juni 22:30  De seniorencommissie heeft alle mutaties verwerkt en is tot een indeling gekomen van zes herenteams op zaterdag en een team op zondag. meer »

945x gelezen

Zuidhorn terug in de 3e klasse

19 juni 7:30  De finale van de nacompetitie werd in blessuretijd beslist. In de 92e minuut was het Hoogeveen die het winnende doelpunt maakte, 0-1. Hiermee promoveerde Hoogeveen naar de 2e klasse en werd de degradatie van Zuidhorn een feit. Het bestuur kijkt terug op een lang en mooi seizoen met veel strijd en spannende wedstrijden waarin onze jonge hoofdmacht heeft laten zien over veel kwaliteit te beschikken. We kijken daarom met veel vertrouwen vooruit naar een nieuw seizoen waarin de spelers onder leiding van trainer Jeroen van Wijk zullen uitkomen in de 3e klasse.

594x gelezen

Programma familiedag vv Zuidhorn 2 september

16 juni 14:30  Op zaterdag 2 september openen we het nieuwe voetbalseizoen met de traditionele familiedag. Het programma van de familiedag start rond 14.30 uur voor onze jeugdleden; zij kunnen zich uitleven op de leuke speeltoestellen die staan opgesteld op het grasveld voor de kantine. Verder zijn er de hele dag meerdere wedstrijden te bekijken, waaronder Zaterdag 1 om 14.00 uur, aangezien de bekercompetitie is begonnen. meer »

1242x gelezen

Wedstrijd van het jaar voor Zaterdag 1 tegen Hoogeveen

13 juni 22:45  Na twee opeenvolgende winstpartijen in de nacompetitie tegen Helpman en Groen-Geel is het zaterdag 17 juni 'erop of eronder' tegen derdeklasser Hoogeveen voor de spelers van trainer Jeroen van Wijk. meer »

844x gelezen

Inleveren Teamspullen op zaterdag 24 juni èn woensdag 5 juli (moment toegevoegd)

13 juni 13:45  Voor de leider/coach/teambegeleider: het voetbalseizoen 2022/2023 is (bijna) voorbij en we staan klaar om alle teamspullen weer op orde te brengen. Graag jullie medewerking!meer »

704x gelezen

G-team kampioen! (en afscheid van Cees)

30 mei 20:00  Het vv Zuidhorn G1 team is zaterdag kampioen geworden, dit was reden voor een feestje. Daarnaast ook even een moment van afscheid: leider Cees Huizenga nam na meer dan 12 jaar afscheid als leider.meer »

732x gelezen

Sponsoractie Poiesz resulteert in mooi bedrag!

29 mei 18:00  VV Zuidhorn ontvangt het mooie bedrag van €1059 na deelname aan de clubactie van Poiesz! In de maanden maart en april kon er in de winkelketen worden meegedaan aan deze actie om geld te verdienen voor ieders favoriete (sport)vereniging. Het leverde vv Zuidhorn ruim €1000 op en daar zijn we erg blij mee. meer »

189x gelezen

Zaterdag 1 maakt zich op voor de nacompetitie

28 mei 18:15  Afgelopen zaterdag 27 mei stond de wedstrijd Zuidhorn - Veendam 1894 op het programma tijdens de laatste competitieronde. Om de nacompetitie af te wenden moest er gewonnen worden en was het nog afhankelijk van concurrent LTC.meer »

973x gelezen

Sportcafé Zuidhorn maakt topdag mee

16 mei 7:00  Zaterdag 13 mei was een topdag voor Sportcafé Zuidhorn. Het mooie weer, meerdere jeugdwedstrijden en een gevuld middagprogramma van seniorenteams zorgde ervoor dat het Sportcafé zeer druk werd bezocht. meer »

447x gelezen

Zaterdag 6 kampioen

15 mei 12:45  Zaterdag 13 mei kon zaterdag 6 kampioen worden in thuiswedstrijd tegen Rood-Zwart Baflo 3. Naaste concurrent Pelikaan S 4 kon theoretisch alleen nog roet in het eten gooien en slaagde daar niet in, want ze speelden zelf gelijk en Zuidhorn 6 won overtuigend met maar liefst 7-1. meer »

282x gelezen

Vooraankondiging Familiedag 2023

10 mei 20:15  Zaterdag 2 september is het weer zover: de traditionele familiedag als start van het nieuwe seizoen. Zet hem al vast in je agenda!meer »

436x gelezen

Rick Croezen aangesteld als trainer tweede selectie 2023-2024

13 april 13:30  De TC/ seniorencommissie heeft Rick Croezen als toekomstig trainer/ coach van de tweede selectie vastgelegd voor het komend seizoen. De enthousiaste trainer (31) uit eigen gelederen zal daarnaast de trainerscursus UEFA-3 gaan volgen in Leeuwarden. meer »

781x gelezen

LEIDER GEZOCHT!!

28 maart 7:45  Voor ons G-elftal zijn we voor het volgend seizoen, vanaf augustus 2023, op zoek naar een leider. Heb je zin om dit geweldig leuke team te begeleiden op de zaterdagmiddag dan komen we graag met je in contact. Het team speelt ongeveer 16 wedstrijden per seizoen en wordt wekelijks getraind door spelers van Zuidhorn 1. Heb je belangstelling neem dan contact op met Bert Broekhuis (broekhuisbert@gmail.com)

450x gelezen

Zuidhorn verlengt contract Erwin Molog voor dames 1 en 2

28 februari 16:00   Erwin Molog is bezig aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer van de damessenioren van vv Zuidhorn. De TC heeft na positieve gesprekken besloten het contract van Erwin met een jaar te verlengen.meer »

457x gelezen

Voetbalschool vv Zuidhorn

28 februari 10:00   Wist je dat vv Zuidhorn een eigen voetbalschool heeft? Vast wel maar is het je niet bekend of wil je wil er meer van weten. meer »

297x gelezen

Zuidhorn verslaat Be Quick Dokkum

12 februari 13:00  Na de zeperd tegen Kollum stond de volgende Friese tegenstander op het programma; Be Quick Dokkum trok de grens over naar het Johan Smit Park. Daar aangekomen kregen ze direct de eerste teleurstelling te verwerken, namelijk de grasmat. Die leek meer op een zandvlakte met hier en daar iets groens wat op gras leek dan een voetbalveld.meer »

465x gelezen

vv Zuidhorn 1 houdt minuut stilte en vraagt aandacht voor de slachtoffers aardbeving

11 februari 11:45  Bij de thuiswedstrijd van Zuidhorn tegen Be Quick Dokkum wordt zaterdag een minuut stilte gehouden in verband met de verschrikkelijke aardbeving in Turkije en Syrië. Daarmee volgt vv Zuidhorn het betaalde voetbal, dat dit weekend aandacht vraagt voor de catastrofale ramp. Ook bij alle wedstrijden in het betaalde voetbal wordt dit weekend een minuut stilte in acht genomen.meer »

338x gelezen

Vacature trainer tweede selectie vv Zuidhorn

11 februari 10:45  Met ingang van het seizoen 2023-2024 is vv Zuidhorn op zoek naar een trainer voor de tweede selectie. We zoeken een trainer die zich herkent in onderstaande uitgangspunten: - In het bezit van trainersdiploma TC3 - En/of relevante ervaring als trainer; - Weet spelers in hun kracht te zetten maakt gebruik van gevarieerde oefenstof; - Coacht op een duidelijke, rustige wijze; - Overlegt op donderdagavond met de hoofd- en assistent trainer; - Begeleidt het tweede elftal bij de wedstrijden op de zaterdag. meer »

323x gelezen

Trainer bij de Voetbalschool iets voor jou ???

10 februari 10:15  De jeugdafdeling bij vv Zuidhorn groeit en blijft groeien! Inmiddels hebben wij 20 teams in de leeftijdscategorie O7 t/m O10. Deze teams worden getraind door onze eigen jeugd en ouders. Door deze groei lukt het ons niet meer de trainingen volgens onze visie te organiseren. Het huidige aantal jeugdtrainers en ouders is te klein en groepen worden daardoor noodgedwongen (te) groot. Teams moeten vaak worden samengevoegd i.p.v. dat zij met het eigen team kunnen trainen. meer »

235x gelezen

Nieuwe jassen voor leiders/spelbegeleiders

18 januari 15:30  Er zijn nieuwe jassen beschikbaar voor alle leiders/spelbegeleiders. We hebben een aantal maten besteld voor jullie. Op zaterdag 21 januari, van 09.30 tot 11.00 staan wij klaar in de bestuurskamer. Graag tot dan!meer »

499x gelezen

Informatie stewards en bestuurskamerdienst

17 januari 7:30   De leiders en ouders van alle jeugdteams verrichten al veel vrijwilligerstaken, zoals het wassen, het rijden naar uitwedstrijden, het supporteren en de begeleiding. Petje af, zonder deze inzet zouden onze leden niet genieten van hun hobby! meer »

807x gelezen

Voor de liefhebbers: foto's gala avond leekster voetbalgala

15 januari 14:45  Nog even terugkijken: de foto's van de performance van vv Zuidhorn op de gala avond van het Leekster voetbalgala, door Arend Jan Zwarteveen.meer »

368x gelezen

vv Zuidhorn verlengt met hoofdtrainer Jeroen van Wijk

10 januari 12:30  Het eerste elftal van vv Zuidhorn zal ook volgend seizoen worden getraind door Jeroen van Wijk. De spelersgroep, TC/Seniorencommissie en bestuur willen graag de samenwerking voortzetten en daarom is besloten het contract met de hoofdtrainer met een jaar te verlengen. meer »

845x gelezen

Zuidhorn in de finale ronde Leekster Voetbalgala

3 januari 13:00  Zuidhorn heeft zich, in de tweede ronde zonder een tegendoelpunt te incasseren met drie overwinningen, geplaatst voor de finaleronde van het Leekster voetbalgala!! Op 7 januari wordt deze gespeeld, Zuidhorn speelt om 18.40 uur de kwartfinale tegen vv Westerkwartier. Daar wil je bij zijn!! meer »

615x gelezen

Marcel Groothof: ‘Keeperscoach worden bij een eredivisieclub is mijn droom’

19 december 11:45  Marcel wordt het hemd van 't lijf gevraagdmeer »

666x gelezen

Zuidhorn 1 wint uit bij LTC met 1-3

11 december 15:15  In de spannende 2l klasse staat het gros van de ploegen zeer dicht bij elkaar. Bij winst blijf je mee doen, bij verlies raak je snel de aansluiting kwijt. Goede zaken dus op de laatste wedstrijddag van de 1e seizoenshelft.meer »

460x gelezen

VV Zuidhorn VR1 VS FC Grootegast VR1

7 november 10:15  Zaterdag 5 november speelden we om 14:30 thuis tegen FC Grootegast.meer »

435x gelezen

‘T Fean’58 VR1 VS VV Zuidhorn VR1

31 oktober 10:15  Voor deze wedstrijd moesten we weer eens de grens over naar Friesland. We hebben al vaker tegen ‘T Fean gespeeld, dus we wisten een beetje wat ons te wachten stond. meer »

356x gelezen

Kaartenactie FC Groningen - Fortuna Sittard

24 oktober 15:15  Als lid van het Amateurconventant met FC Groningen bieden we onze leden deze keer de mogelijkheid om voor € 12,00 per persoon een thuiswedstrijd van de FC te bezoeken.meer »

568x gelezen

Anneke, Anita en Mireille bedankt!!!

15 oktober 11:45   Na tien jaar komt er einde aan de inzet van Anneke, Anita en Mireille voor het meiden/damesvoetbal voor onze club. Ze hebben het stokje in de jeugdcommissie overgedragen aan Simon Martini en Edwin de Koning. meer »

843x gelezen

Oorkonde voor beste leerbedrijf!

15 oktober 11:15  Op donderdag 13 oktober heeft de club de nominatie voor beste leerbedrijf ontvangen. Een geweldige prestatie en enorme waardering voor de club. Zonder de tomeloze inzet van Martin Lobers, onze hoofd jeugdopleiding, hadden we deze nominatie nooit in de wacht gesleept. meer »

489x gelezen

BUITENPOST VR1 - VV ZUIDHORN VR1

4 oktober 15:45  Zonder kledingtas vertrokken, maar gelukkig kwam het goed!meer »

640x gelezen

VV ZUIRHORN VR1 VS BROEKSTER WALDEN VR1

26 september 10:45  Vandaag speelde we onze 1ste competitie wedstrijd, thuis tegen Broekster Walden. Lees het verslag hier op de website!meer »

527x gelezen

In memoriam Piet Daals

23 september 19:00  Op 17 september jongstleden is Piet Daals overleden. Piet Daals is oud-voorzitter en erelid van onze vereniging. Daarnaast is hij mede-oprichter en jarenlang bestuurslid geweest van de Stichting Kantinebeheer. We zijn als club dankbaar voor wat hij allemaal voor onze vereniging heeft mogen betekenen. We wensen de familie sterkte. Komende zaterdag, 24 september, gedenken we hem met een minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd Zuidhorn 1 - Kollum 1 en zal ons eerste elftal rouwbanden dragen ter nagedachtenis.

577x gelezen

Vrijwilligersactie FC Groningen

22 september 14:15  Stem een vrijwilliger van jouw club naar de FC en maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt!meer »

415x gelezen

Grensrechter gezocht

13 september 8:30  We zijn dringend op zoek naar grensrechter voor ons eerste elftal. Heb je er zin in en kun je zaterdagmiddag dan komen we graag met je in contact. We zorgen voor een goede begeleiding en, indien gewenst, kun je ook een opleiding volgen. Heb je belangstelling neem dan contact op met Matthias Kooistra (secretaris@vvzuidhorn.nl)

330x gelezen

Van de Kledingcommissie

29 augustus 19:45  De sponsorcommissie en kledingcommissie hebben er alles aan gedaan om ieder team goed van kleding te voorzien. In sommige gevallen is dit helaas niet gelukt, vanwege leveringsproblemen. We doen er samen alles aan om nieuwe kleding zo snel als mogelijk geleverd te krijgen en daarna te laten bedrukken. Maar er kan geen ijzer met handen worden gebroken. De beide commissies doen hun uiterste best. Heb je vragen mail (kleding@vvzuidhorn.nl) ons gerust ook bij tekorten of beschadigde kleding, dan gaan ze aan de slag om ieder lid van onze vereniging te laten voetballen in representatieve clubkleding.

724x gelezen

Jeugdcommissie zoekt jouw hulp!

16 augustus 12:45   De Jeugdcommissie (JC) zoekt met spoed een coördinator voor de JO6 t/m JO9 en een coördinator voor de meidenteams.meer »

415x gelezen

Trainingsschema Seizoen 2022/2023

7 augustus 11:30  Het is altijd weer een puzzel, maar het is weer gelukt: het trainingsschema waar we in het seizoen 2022/2023 mee starten staat onlinemeer »

1042x gelezen

TRAININGSGASTEN

6 augustus 15:15   Hoewel het midden in de vakantie is starten deze week de voorbereidingen alweer voor het nieuwe voetbalseizoen. De 1e selectie is onder leiding van de nieuwe trainer, Jeroen van Wijk, al gestart met de trainingen. Bij de start van het seizoen hebben we te maken met aantal gasten op onze trainingsvelden. meer »

568x gelezen

Voetbalschool vv Zuidhorn

6 augustus 14:45  De voetbalschool vv Zuidhorn gaat het nieuwe voetbalseizoen naast de bekende voetbalkampen op vrijdagmiddagen trainingen aanbieden. Deze trainingen zullen gegeven worden door selectietrainers van vv Zuidhorn of geselecteerde trainers die eerder een rol hebben gespeeld bij de voetbalkampen.meer »

634x gelezen

Teamindeling zaterdag 1 t/m 6, dames 1+2 en zondag

8 juli 20:15  De teamindeling voor de senioren is een zorgvuldig, maar ook enigszins lastig proces geweest. In maart hebben alle senioren de mogelijkheid gehad om via een inventarisatie een voorkeur door te geven. Waar mogelijk hebben we geprobeerd hier rekening mee te houden, maar dat is helaas niet overal gelukt.meer »

1491x gelezen

Martin van Donderen aangesteld als trainer zaterdag 2

8 juli 7:30  Na een intensieve zoektocht is Martin van Donderen bereid gevonden om komend seizoen zaterdag 2 te trainen en coachen. De TC en seniorencommissie zijn erg content dat er een trainer met de nodige ervaring aan de slag gaat met deze jonge en talentvolle spelersgroep. Eerder werden met Jeroen van Wijk als hoofdtrainer en Marco Zuidberg als assistent reeds twee trainers vastgelegd voor de eerste selectie en met de aanstelling van Martin van Donderen de trainersstaf voor de beide selectie-elftallen compleet. Martin heeft in het verleden het hoogste jeugdelftal van Zuidhorn getraind. Na een langdurig dienstverband bij OKVC en een korter avontuur bij De Wilper Boys leek het hem mooi om weer als trainer in eigen dorp aan de slag te gaan. We we wensen Martin en de spelersgroep een mooi voetbalseizoen toe! TC/senioerencommissie

620x gelezen

Toppers van 35+ hengelen kampioenschap binnen

20 juni 10:45  Er is een klein biertje op gedronken. meer »

538x gelezen

Vr1 speelt EKC naar huis en is door naar volgende ronde

14 juni 11:15  volgende wedstrijd wordt gespeeld in Ede, tegen Fortissimo VR1 meer »

160x gelezen

Inleveren teamspullen op vrijdag 1 juli 2022

9 juni 19:30  Voor de leiders: het voetbalseizoen is voorbij en we staan klaar om alle teamspullen weer op orde te brengen. Graag jullie medewerking!meer »

836x gelezen

Vrouwen 1: laatste wedstrijd van het seizoen!! ..en nacompetitie!

7 juni 12:00  Afgelopen zaterdag speelde we uit tegen Broekster walden VR1.meer »

1248x gelezen

Een mooie afsluiting van het seizoen voor Zuidhorn

5 juni 15:45  Gisteren stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma en wel tegen de streekgenoot Marum. De wedstrijd was tevens de afscheidswedstrijd van trainer Bob Pontjodikromo waardoor hij en zijn mannen gebrand waren op een mooie afsluiting. Genoeg ingrediënten voor een mooi middagje voetbal op het sportpark van de vv Zuidhorn. Dit was ook de gedachte bij velen die de club een warm hart toedragen want het was gezellig druk rondom de grasmat die er perfect bij lag deze middag.meer »

468x gelezen

Zaterdag 27 augustus familiedag

5 juni 11:15  Terug van vakantie en dan gelijk naar de familiedag op 27 augustus. Hoe mooi is dat! Zet hem al vast in de agenda. Voor vrijwilligers en sponsoren is de BBQ en het avondfeest kosteloos, info hierover volgt nog.meer »

778x gelezen

Be Quick wint in een open wedstrijd van Zuidhorn

29 mei 17:00  Gisteren stond de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. De groen-witte brigade moest naar Be Quick; een van gedoodverfde kampioenskandidaten in de tweede klasse die door tal van blessures een moeizaam seizoen spelen. Voor beide ploegen stond niets meer op het spel dan alleen nog een of twee plekjes op de ranglijst kunnen stijgen. meer »

737x gelezen

Zuidhorn terecht winnaar

22 mei 13:30  Gistermiddag kwam Nijland op bezoek op het Johan Smit Park. De ploeg uit Friesland is nog volop in de strijd om degradatie te voorkomen. Zuidhorn had gezien de dramatisch verlopen uitwedstrijd tegen Nijland nog wat recht te zetten. Genoeg ingrediënten voor een mooie wedstrijd.meer »

422x gelezen

Zuidhorn beter maar ‘t Fean de punten

13 mei 11:15   Er stond een compleet doordeweeks competitieprogramma op de rol, Zuidhorn moest op bezoek bij ‘t Fean.meer »

464x gelezen

Zuidhorn een maat te groot voor Veenwouden

8 mei 14:45  Vorige week in de derby tegen VEV’67 konden de aanvallers in het groen wit het goede verdedigende werk van hun teamgenoten niet belonen. Hoe zou dat gaan tegen SC Veenwouden? Deze vraag hield niet alleen de technische staf maar ook het weer massaal opgekomen thuispubliek bezig.meer »

521x gelezen

Zuidhorn delft het onderspit

1 mei 14:45  Na de winstpartij tegen de nummer vier, VVI stond de derby tegen VEV’67 op het programma. Beide ploegen had iets recht te zetten. Zuidhorn omdat de uitwedstrijd in Leek onterecht werd verloren en de mannen uit Leek hadden vorige week met 4-0 aan de broek gekregen in de derby tegen Marum. meer »

568x gelezen

Paasbrodenactie wederom groot succes!

20 april 16:45  Vorig seizoen hadden wij een primeur met deze actie met als gevolg een mooie opbrengst voor de jeugdafdeling van vv Zuidhorn! Ook dit jaar kan de Paasbrodenactie weer bestempeld worden als een succes! De actie verliep nog soepeler dan het jaar ervoor, toen hadden we nog te maken met de Coronamaatregelen. We hebben voor de paasdagen vele huishoudens kunnen voorzien van wat lekkers op tafel!meer »

345x gelezen

Winst tegen de koploper

27 maart 15:45  Zuidhorn moest op bezoek bij Kollum. Normaal een bezoekje wat je graag over zou slaan. Kollum is sinds de hervatting ongenaakbaar. Met vijf overwinningen op een rij 22 doelpunten voor en slechts vier tegen de terechte koploper. Maar lieve koekjes worden er niet gebakken in deze tweede klasse dus ging de nummer negen van de 2e klasse de grens over.meer »

487x gelezen

Verlies tegen Wolvega

20 maart 14:00   Gisteren nam Zuidhorn het op tegen Wolvega, de voormalig eersteklasser. Na de offday in Nijland hadden de mannen in het groen-wit wat recht te zetten.meer »

308x gelezen

VV ZUIDHORN LEGT MARCO ZUIDBERG VAST VOOR O19-1 EN ASSISTENT ZATERDAG 1

15 maart 17:45  Komend seizoen zal Marco Zuidberg verbonden blijven aan de club. De 33-jarige trainer, in het bezit van trainersdiploma TC 2, zal het hoogste jeugdteam van de vereniging onder zijn hoede nemen. Daarnaast blijft Marco assistent van zaterdag 1meer »

860x gelezen

Offday in Nijland

13 maart 15:30   Zuidhorn moest op bezoek in Nijland bij Nijland. meer »

382x gelezen

VV Zuidhorn steunt Oekraïne

11 maart 13:45   Als club willen laten zien dat we begaan zijn met het lot van Oekraïners. Daarom dragen de aanvoerders van al onze teams een aanvoerdersband in het blauw-geel.meer »

427x gelezen

Zuurverlies in Leek

9 maart 12:30   Gisteravond stond voor het in 2022 nog ongeslagen Zuidhorn de inhaalwedstrijd tegen VEV’67 op het programma. meer »

386x gelezen

Zuidhorn pakt de volle buit

6 maart 14:30  Na de overwinning op Joure moest Zuidhorn het opnemen tegen Veenwouden. Scheidsrechter van Dijk liet de kemphanen om 14.30 los voor het duel. De trouwe supporters met een groen-wit hart hadden in grote getale de weg gevonden naar Sportpark de Kemphaan aan de Ljurkstrjitte in Veenwouden.meer »

305x gelezen

Vrouwen 1 koploper na winst op Blauw-wit

27 februari 16:45  Na een knappe winst op Blauw-wit is de vrouwen 1 van vv Zuidhorn de koploper in de 3e klasse. Lees hier het verslagmeer »

665x gelezen

Zuidhorn wint van Joure

27 februari 13:45  Op het zonnige sportpark Q-Silver S was het gistermiddag voor de mannen in het groen-wit de herstart van de competitie. De tegenstander Joure had al een competitiewedstrijd in de benen, een week eerder hadden ze verrassend gewonnen van Stiens, de eerste driepunter voor de ploeg van trainer Dick Schuurman.meer »

372x gelezen

Ongewenst gedrag?

23 februari 11:30  Een belangrijk uitgangspunt voor vv Zuidhorn is een veilige omgeving om je favoriete sport, voetbal, te beleven. Omdat we dat zo belangrijk vinden hebben we sinds 2019 een protocol seksuele intimidatie en ander ongewenst gedrag opgesteld. Daarnaast heeft vv Zuidhorn een vertrouwenspersoon, dhr. H. Brandsen, aangesteld.meer »

519x gelezen

Update cornonamaatregelen 21 februari 2022

21 februari 12:00   Vanaf 26 februari zijn de maatregelen versoepeld en zijn er geen beperkingen meer voor het voetballen en het gebruik van de kantine.meer »

593x gelezen

CORONAMAATREGELEN EN SPORTCAFÉ (KANTINE)

18 februari 19:00  Vanaf vandaag (18 februari) gelden er ruimere coronamaatregelen voor horecabezoek. Het bestuur van het sportcafé heeft in nauw overleg met het bestuur hier invulling aan gegeven. Hieronder de invulling op een rij.meer »

502x gelezen

VV Zuidhorn contracteert Erwin Molog voor dames 1 en 2

29 januari 10:00   Nadat bekend werd dat Ron Swinkels na drie jaar als trainer bij dames 1 en 2 zou stoppen, is er een sollicitatieprocedure op touw gezet om een kundige vervanger aan te trekken.meer »

800x gelezen

Jeroen van Wijk nieuwe hoofdtrainer vv Zuidhorn

7 januari 11:00  In de afgelopen weken heeft vv Zuidhorn gezocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. In de 37-jarige Jeroen van Wijk uit Drachten heeft de club een zeer gedreven trainer gevonden die precies past in het profiel. Van Wijk, nu nog hoofdtrainer van vv ODV uit Wijnjewoude, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.meer »

1987x gelezen

VV Zuidhorn Vrouwen sluiten 2021 af met 2 eerste plaatsen

2 januari 14:00  De vrouwen 1 en 2 sluiten de eerste seizoenshelft uitstekend af met allebei een eerste plaats! Hulde aan de teams en trainers/begeleidersstafmeer »

726x gelezen

ALV VERPLAATST

3 december 16:30   Op 6 december gaat de ALV in verband met de Coronamaatregelen niet door en gaat nu online op 13 december 19.30 uur plaatsvinden.meer »

545x gelezen

Hoofdtrainer Bob Pontjodikromo vertrekt bij VV Zuidhorn

30 november 8:15  Aan het eind van het seizoen zullen de wegen van VV Zuidhorn en hoofdtrainer Bob Pontjodikromo scheiden na een dienstverband van drie jaar. Zowel Pontjodikromo als de selectie willen het seizoen zo succesvol mogelijk afsluiten. In de eerste twee seizoenen gooide corona roet in eten; beide competities konden niet worden afgerond, terwijl er een veelbelovende start was. In het huidige seizoen verliep de start wat stroever, maar na een prima serie is de aansluiting met de subtop in de Tweede Klasse I inmiddels gevonden. Er staat een gretige selectie die veel jeugdspelers uit eigen gelederen herbergt, waarbij Pontjodikromo een aanvallend ingestelde speelwijze heeft ingeslepen. Trainer Pontjodikromo geeft aan: “We willen tot het eind van het seizoen bovenin meedoen en strijden voor een periodetitel.” Het bestuur, de Technische- en Seniorencommissie van VV Zuidhorn bedanken Pontjodikromo voor de zeer prettige samenwerking. Binnenkort zal de procedure voor het werven van een nieuwe hoofdtrainer gestart worden.

731x gelezen

Vrouwen 1 wint uit bij Grootegast

29 november 16:15  Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen, na 2 week rust mochten we er weer met z’n alle ertegenaan, dit keer uit tegen Grootegast. Virna de Jong doet verslag.meer »

536x gelezen

Zuidhorn 1 – ’t Fean’58 1

28 november 11:30   In mogelijk de laatste wedstrijd van 2021 moest Zuidhorn het opnemen tegen ’t Fean. De Friese club die het verrassend goed doet in de 2e klasse. meer »

508x gelezen

Hardegarijp 1 - Zuidhorn 1

21 november 11:15  Op sportpark de Warren moest Zuidhorn het opnemen tegen Hardegarijp. Van een drassig weiland was echter geen sprake integendeel, het duel werd gespeeld op kunstgras. Direct na het fluitsignaal van de Boer werd duidelijk dat het een moeilijke middag zou gaan worden voor de mannen van trainer Pontjodikromo.meer »

549x gelezen

Nieuwe Coronamaatregelen

17 november 8:30   Het kabinet heeft onlangs nieuwe maatregelen afgekondigd die ons als spelers, ouders, staf en bezoekers direct raken.meer »

686x gelezen

Zuidhorn VR1 wint met 3-5 bij Hardegarijp uit

8 november 8:45  Virna de Jong was verslaggever van dienst: Het was weer zaterdag, dus we moesten weer aan de bak! Dit weekend troffen we VV Hardegarijp.Zoals eigenlijk iedere zaterdag zijn er veel zenuwen in en rond om het team, maar hadden er ook veel zin in.meer »

649x gelezen

Zuidhorn 1 – VVI 1: onbeslist

7 november 13:00  Op het eigen sportpark, Quick Silver S, moest Zuidhorn het opnemen tegen de ploeg út het Friese Idskenhuizen. De Friezen doen het goed in de tweede klasse; ze hebben zich namelijk dit seizoen versterkt met een aantal nieuwe spelers en gaan voor de bovenste plaatsen. Dit was direct vanaf de aftrap zichtbaar. De ploeg was dreigend en kwam voor drie punten. meer »

820x gelezen

Zuidhorn wint van de Westerein

31 oktober 12:00  Zou Zuidhorn, na de winst vorige week tegen de koploper, de stijgende lijn tegen Zwaagwesteinde door kunnen trekken? Dat voetbal geen wiskunde is bleek de eerste helft op Sportpark de Wieken. meer »

571x gelezen

Vrouwen 1; een veelbelovende competitie start

26 oktober 9:30  De start van de competitie was voor vrouwen 1 veelbelovend. Als debutant in de derde klasse, wonnen de meiden hun eerste competitiewedstrijd, bij VIOD 1, om vervolgens thuis van de grootste concurrent, SV Marum met 4 -2 te winnen.meer »

493x gelezen

Zuidhorn 1 wint van de koploper

24 oktober 20:15  Na de winst in Wolvega moest Zuidhorn het thuis opnemen tegen Stiens, de koploper uit de 2e klasse. De ploeg uit Stiens steekt haar kampioensaspiraties niet onder de stoel of de bank. Dit was gistermiddag ook duidelijk zichtbaar.meer »

936x gelezen

Zuidhorn 1: De eerste driepunter!

17 oktober 14:30  De mannen van trainer Pontjo moesten gisteren naar Wolvega voor de vierde wedstrijd van het nog prille seizoen. Na drie goede wedstrijden maar met nog maar één punt op zak was de opdracht eenvoudig, winnen!meer »

894x gelezen

Verlies tegen Kollum, teleurstelling?

10 oktober 19:45  Voor Zuidhorn is het een zwaar begin van de competitie met sterke tegenstanders. Zo ook de derde wedstrijd tegen het Kollum van trainer Ron de Boer. Kollum is nog niet zover als Marum, maar is evengoed flink op weg om hoge ogen te gooien in de tweede klasse.meer »

906x gelezen

Zuidhorn 1 - Een geflatteerd verlies

4 oktober 20:45  Na Be Quick Dokkum vorige week, stond de volgende zware tegenstander voor Zuidhorn op het programma: Marum uit.meer »

413x gelezen

Tijdelijk coördinator gezocht

30 september 21:30  We zoeken voor een tijdelijke periode (een paar weken) een coördinator voor de planning en bezetting van de Coronacheck bemensingmeer »

720x gelezen

Kicksen voor Gambia

29 september 13:15  Gooi je voetbalschoenen niet weg, maar lever ze in bij de club! Ook die schoenen waarvan de doelpuntengarantie verlopen is! Of die schoenen die aan de wilgen gehangen zouden worden!meer »

820x gelezen

Zaterdag 1 speelt gelijk: een beetje zuur

26 september 21:15  Scheidsrechter Rozema uit Leens floot gisteren, nadat BBB de spelers uitgebreid had voorgesteld aan het massaal opgekomen publiek, de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen leven in. Zuidhorn moest het hierin opnemen tegen Be Quick Dokkum; de ploeg die volgens trainer Mark Bosma gaat voor het kampioenschap. meer »

721x gelezen

Drachters Boys een tandje beter

23 september 16:15  Een beetje te laat gepubliceerd, omdat het bij de redactie van het lijstje was gevallen. We willen jullie het mooie verslag toch niet onthouden (met dank aan Matthias voor het verslag en Arend Jan voor de foto's)meer »

654x gelezen

Coronamaatregelen en sportcafé (kantine)

22 september 17:00  Vanaf aanstaande zaterdag gelden er nieuwe coronamaatregelen voor horecabezoek. Het bestuur van het sportcafé heeft in nauw overleg met het bestuur hier invulling aan gegeven. Hieronder de invulling op een rij.meer »

927x gelezen

Meer nieuws

29-06 Zomerstop

24-12 Kerstgroet

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!