Teamsponsoring - Zuidhorn

Sponsors

Teamsponsoring

Teamsponsoring met een Triple Win
In samenwerking met de sponsorcommissie op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren betekent voordeel voor de sponsor, jouw team en de club. Dat is de Triple Win.

Hoe werkt het vanuit je team
vv Zuidhorn wordt gesteund door veel bedrijven binnen en buiten Zuidhorn. De club is blij met deze bijdrage. Door deze ondersteuning blijven onze contributiebedragen beperkt en houden we de voetbalsport toegankelijk voor een breed publiek. 

Voor bedrijven is een uiting op sportkleding vaak interessant, het  spreekt tot de verbeelding om je naam als sponsor te verbinden aan een positieve en gezonde bezigheid zoals voetbal. Zeker als je als potentiële sponsor een persoonlijke band hebt met  één of meer van de spelers in het team is het leuk om een directe link met je bedrijf te maken.  Dit maakt het voor teamleden leuk om juist het 'eigen netwerk'  te vragen voor een vorm van teamsponsoring.

Om bedrijven die een teamsponsoring aan willen gaan, zo goed mogelijk van dienst te zijn en een wederzijdse relatie aan te gaan, vragen we teams om vooraf met de sponsorcommissie te overleggen over het afsluiten van een sponsorovereenkomst. De sponsorcommissie zal dan samen met een vertegenwoordiger van het team contact opnemen met het bedrijf om de procedure goed door te spreken en een contract op te stellen. Het is namelijk zowel voor de sponsor als voor vv Zuidhorn van belang dat het beste resultaat uit de sponsoring wordt gehaald, om samen een win-win situatie te creëren.

Mogelijkheden
vv Zuidhorn kent een aantal vormen van teamsponsoring. De standaard sponsoroptie is het shirtsponsoring contract voor 3 jaar en hiervoor zijn standaard vergoedingen vastgesteld. Gedurende de looptijd van het contract wordt de sponsor exclusief vermeld op de teamshirts en als teamsponsor op de teampagina op de website.  De sponsorcommissie kan de specifieke voorwaarden voor shirtsponsoring met je bespreken.

In overleg zijn er aanvullende sponsormogelijkheden mogelijk (ook in combinatie met meerdere sponsoren). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan sponsoring van inloopshirts, trainingspakken of sporttassen. Omdat het aanvullende vormen van sponsoring zijn, bekijkt de sponsorcommissie dit van geval tot geval.

De promotie van de sponsorrelatie vindt normaal gesproken plaats via de sponsoropdruk op de kleding, vermelding op de website en teampagina en via vermelding in de jaarlijkse “glossy” presentatiegids.

Kleding en bedrukking
De sponsorcommissie verzorgt de kleding en de bedrukking. Dit heeft ook te maken met het kledingcontract dat vv Zuidhorn heeft afgesloten met Adidas, onze vaste kledingleverancier. Voor aanvullende sponsormogelijkheden zijn in bijzondere gevallen echter wel afwijkende afspraken mogelijk, dit moeten we per geval bekijken.

Aanmelden en afstemming
Als je als team een sponsoroptie hebt gevonden, neem dan even contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@vvzuidhorn.nl. We bepalen dan samen de vervolgstappen: wat gaan we met elkaar doen, welke afspraken kunnen we vastleggen in een sponsorovereenkomst, hoe gebruiken we het clublogo en hoe ziet de bedrukking er uit.

Graag gaan we samen met jou op zoek naar zoveel mogelijk sponsoren, dat betekent immers voordeel voor de sponsor, jouw team en de club. Dat is de Triple Win!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!