Sponsors

Instuif 4- en 5-jarigen (mei)

6 mei 2021 22:00


Na de instuifmomenten van april organiseert vv Zuidhorn deze maand opnieuw een kennismaking met voetbal voor de allerjongsten.

Op zaterdag 22 en 29 mei van 10.00 uur tot 11.00 uur op het kunstgrasveld achter de sporthal om precies te zijn. Is jouw kind 4 of 5 jaar en enthousiast over voetbal? Meld je kind dan aan voor dit gratis kennismakingsmoment via de link onderaan dit bericht.
 
In verband met de organisatie is aanmelden voor deze instuif verplicht. Graag onder vermelding van de naam en leeftijd van het kind en welke zaterdag de voorkeur heeft. Mocht je mee willen helpen met de organisatie geef dit even aan in de e-mail. In verband met de coronamaatregelen zijn de kleedkamers dicht. Kleed jouw kind daarom thuis om.
 
Na de zomervakantie mogen de kinderen die geboren zijn in 2016 zich officieel aanmelden bij de club. Zij worden dan ingedeeld in de leeftijdscategorie Onder 6. Via deze link lees je meer over lid worden van vv Zuidhorn en kom je bij het informatiedocument, dat speciaal voor deze en andere leeftijdscategorieën is opgesteld.
 
Graag tot ziens op een van de instuifmomenten!
 

Klik hier om jouw kind aan te melden.
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!