Sponsoring - Zuidhorn

Sponsors

Sponsoring

De sponsorcommissie van onze vereniging valt onder de afdeling Algemene Zaken. Jan Stuitje is portefeuillehouder in het algemeen bestuur.

vv Zuidhorn is een toonaangevende en actieve voetbalvereniging. De vereniging kent een degelijke structuur en er zijn veel vrijwilligers en gekwalificeerde trainers betrokken bij de organisatie en het voetbal. Met seniorenvoetbal op zaterdag en zondag, de stevig opgezette dames- en meidenafdeling, de jeugdafdeling met meer dan dertig teams, het G-voetbal voor spelers met een beperking en ons kaboutervoetbal bedienen we voetballiefhebbers in alle doelgroepen.

Voetbalvereniging Zuidhorn wordt gesteund door vele bedrijven binnen en buiten Zuidhorn. De club is blij met deze bijdrage. Door deze ondersteuning blijven onze contributiebedragen beperkt en houden we de voetbalsport toegankelijk voor een breed publiek.

vv Zuidhorn heeft een moderne en actuele website waarop alle sponsoren die de vereniging onder-steunen op een duidelijke manier worden getoond. De website is populair en kent tussen de 3.000 en 4.000 bezoeken per week. Daarnaast wordt tweewekelijks het digitale clubblad Balcontact uitgegeven.

Jaarlijks organiseren we een groot aantal activiteiten: op voetbalgebied, om de samenhang tussen de club en de lokale gemeenschap te vergroten en activiteiten waarbij onze sponsoren zich kunnen presenteren en kunnen netwerken. Klik op een van de onderstaande items voor meer informatie over sponsoring bij vv Zuidhorn.

De sponsorcommissie van vv Zuidhorn bestaat uit de volgende leden, te bereiken op de vermelde telefoonnummers of per mail via sponsorcommissie@vvzuidhorn.nl:

Jan Stuitje Financiële Zaken 06-51988899
Erik Kapma Acquisitie en kleding 0594-507652
Hans Tuk Algemene zaken en kleding 06-50884388


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!