Programma familiedag vv Zuidhorn 2 september - Zuidhorn

Sponsors

Programma familiedag vv Zuidhorn 2 september

16 juni 2023 14:30


Op zaterdag 2 september openen we het nieuwe voetbalseizoen met de traditionele familiedag. Het programma van de familiedag start rond 14.30 uur voor onze jeugdleden; zij kunnen zich uitleven op de leuke speeltoestellen die staan opgesteld op het grasveld voor de kantine. Verder zijn er de hele dag meerdere wedstrijden te bekijken, waaronder Zaterdag 1 om 14.00 uur, aangezien de bekercompetitie is begonnen.

Vervolg programma:
Tussen 16.30 - 17.00 uur wordt er gestart met de BBQ. Opgave voor de BBQ voor vrijwilligers en sponsoren kan t/m donderdag 31 augustus via https://forms.office.com/e/dyxsTyj6MA. U kunt uw BBQ-kaart(en) en consumptiebonnen op de betreffende zaterdag afhalen bij de ingang van de kantine.

De BBQ is niet alleen voor vrijwiligers en sponsoren, maar ook voor álle andere leden en belangstellenden. Voor €10 kan er namelijk een BBQ-kaart worden gekocht om gezellig mee te eten op ons nieuw aangelegde terras. U hoeft zich hier niet voor aan te melden, maar op=op.

Later in de avond is er muziek en gaan de voetjes van de vloer. Hopelijk tot ziens op zaterdag 2 september! We gaan er een mooie dag van maken!

Met vriendelijke groet,
Familiedagcommissie vv Zuidhorn
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!