E1 naar Nederlands Kampioenschap 2016

16 augustus 2015 15:00

Zuidhorn E1 heeft op zaterdag 15 augustus 2015 meegedaan aan het Voetbal Talenten Toernooi van District Noord bij TLC in Leek. Aan dit sterk bezette toernooi deden 32 E-teams mee, waaronder Urk, Joure, DZOH, Drachtster Boys, LAC Frisia, Blauw Wit’34, ONS Sneek en Genemuiden.

Zuidhorn wist vrij eenvoudig de poule te winnen. Na winst op DZOH in de kwartfinale (3-1) en winst op Joure in de halve finale (2-0) was LAC Frisia E1 vervolgens de tegenstander in de finale. Na een spannende en gelijk opgaande strijd, waarin Zuidhorn misschien iets meer kansjes had, eindigde de finale in 0–0. Zuidhorn E1 verloor jammer genoeg de strafschoppenserie, waardoor een eervolle 2e plaats een feit was.

Door deze mooie prestatie -E1 is nu vice-kampioen van District Noord- wist het team zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap medio mei 2016.

De spelers van E1, Twan Reiding, Joop Oosterhof, Douwe Muntinghe, Justin Verbree, Jens Dallinga, Jochem Nap, Keie Brouwer, Mike Camphuizen en Carl Reiding, hebben het erg goed gedaan. We hopen dit jaar nog veel mooie wedstrijden van vv Zuidhorn E1 te zien. Goed gedaan spelers! Ga zo door!