Datum

12 maart 2016 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag wederom een perfecte voetbaldag met heerlijk weer en iedereen had zin in TLC thuis. TLC is kampioen geworden in de 1e klasse en mag het nu in de hoofdklasse gaan proberen. Op het Univé gala hadden we ook tegen ze gespeeld en ze toen verslagen dus we hadden goede moed. We schoten ook uit de startblokken in een beetje dezelfde opstelling waarmee we vorige week zo goed hadden gespeeld. Na een minuut of wat lag de 1-0 al in het netje na een prachtige combinatie tussen Stijn en Thomas waarbij de laatste goed bleef kijken en de bal doorschoof naar Dante, die het prima afmaakte. Dat was lekker. Zuidhorn kon helaas niet doordrukken en speelde niet best de 1e helft. Zeer onrustig aan de bal, niet goed vanuit de posities en er werd te weinig de zijkanten gezocht. Door een goede aanval van TLC werd 1-1. Geen paniek, want Zuidhorn had op zich meer kwaliteit in de ploeg dus als het eenmaal zou gaan lopen dan... Halverwege de 1e helft weer een aanval van Zuidhorn en ditmaal was het Stijn die koel afrondde. 2-1 voor. Uit een corner scoorde TLC toch weer gelijk en we gingen dan ook met 2-2 de rust in. Na de rust werd het spel van F1 eigenlijk alleen maar onrustiger en niemand wist meer waar hij moest staan en zonder dat TLC beter was of heel veel kansen kreeg liep het uit naar 2-5! Zuidhorn kreeg meer kansen, maar net als vorige week wilde de bal er niet in. Het geloof ebde langzaam weg bij de mannen tot plosteling Ruben goed doorkwam en de 3-5 binnenschoot. Daarna volgde een geweldig slotoffensief waarbij TLC nog een bal in eigen doel schoot, maar verder dan 4-5 kwamen we niet. Een tikkeltje gefrustreerd dat we nu 2x beter waren dan de tegenstander en toch maar 1 punt hebben na 2 speelrondes, maar goede hoop dat we onze vorm wel hervinden en ook nog een paar keer het geluk aan onze zijde zullen hebben i.p.v. de pech tot nu toe. Het komt wel goed met F1!